Pages

Friday, December 17, 2010

Contest kenangan terindah 2010

Contest Kenangan Terindah 2010

Syarat-Syarat nak join contest ni?
Mudah jer..^__^
  • Terbuka kepada semua blogger lelaki/Perempuan
  • Follow Cik Teratai Wangi tp kalo xnak follow pon xpe.. cuma kalo follow senang nak tau updated kan..
  • Pilih satu gambar kenangan terindah korang Sepanjang tahun 2010 ni n mesti ada korg dlm gambar tu..
  • Wat satu entri tentang kenangan dalam gambar tu..
  • Sertakan tarikh gambar tu diambil..
  • Letakkan banner contest kat dalam entri n side bar korang..
  • Tag 2 orang rakan blogger korang..
  • Dah siap semua bagi Link kat cik Teratai Wangi..
  • Tarikh Tutup: 31.Disember. 2010
  • Semoga berjaya..
Kenangan paling terindah....

~First hug after 12 hours of her birth.. ~
12 May 2010

12 Mei 2010 menjadi kenangan terindah dalam hidup aku..Lahirnya puteri sulung kami yang pertama.Bertukar status menjadi seorang ibu. Moga puteri kesayangan kami, Sofiya Imani menjadi anak yang solehah..

Perihal gambar:

Gambar ni diambil 12 jam selepas Sofiya dilahirkan. Pelukan pertama sebagai seorang ibu kepada puteri yang tercinta.Selama 12 jam Sofiya diberikan bantuan oksigen kerana kekurangan oksigen semasa dilahirkan.Alhamdulillah, selepas 12jam, dia disahkan stabil.Gambar ini akan terus menjadi kenangan terindah sepanjang hidup aku..

1 comments:

cik Teratai Wangi said...

Sedap nem nya. dh besar nnti mesti cantek.. hehe.. Thanks kak.. N Gewd Luck...^__^