Pages

Friday, December 17, 2010

MyDaniShop Giveaway


1st Giveaway MyDaniShop.

Syarat-syaratnya adalah :

1) korang adalah blogger dan mempunyai alamat di Malaysia. DONE

2) korang mesti tersenarai sebagai follower Honeysour's Blog & MyDaniShop untuk blog, manakala kat Facebook anda haruslah LIKE MyDaniShop (pegi kat facebook dan carik MyDaniShop , bagi nama facebook korang bila tinggalkan komen kat entry ni. senang aku nak check..haha). DONE

3) Kemudian, buat satu entry pasal MyDaniShop ni. Tolong promote kat kawan-kawanlah kiranya..:) Just copy paste header MyDaniShop taruk kat entry dan sidebar blog masing2. Tak lupa tajuk entry adalah "MyDaniShop Giveaway". Uppss..luper satu lagi letak gambar korang n baby korang ek..tak kisah umur berapa asalkan bawah 6 tahun..:) DONE

4) Bila dah siap entry tu, tinggalkan URL korang kat entry ni ok...


Ni entry nya & gambar yang dipilih..


MyDaniShop ialah satu online baby shop yang menjual various babies & kids apparels yang sangat2 cantik.Dan yang lagi best, harga barang2 di MyDaniShop very affordable & sekarang ada Year End Sale (Y.E.S.).Please have your visit here... =)

1 comments:

Ana said...

tq for join ya..

n gud luck..